Har du tillid til dit telemarketing bureau?

Så snart du har valgt at lade et eksternt telemarketing bureau stå for at skaffe kunder til dig, mister du noget af kontrollen. Derfor er det vigtigt, at du har 100 procent tillid til dit telemarketing bureau.

Tillid er omdrejningspunktet for os, både i relationen til din virksomhed og når det handler om at give dine kommende kunder tillid til dig produkt. Det er muligt, at der andre, der kan tilbyde telemarketing, der tilsyneladende er mere effektivt, men hvis det foregår ved pistolsalg, er det så det værd?

Vi tror på, at man kommer længst ved at skabe tillid. Du skal være helt tryg ved os og dine kunder skal gøres helt trygge ved, at dit produkt er det rette for dem. Antal salg er ikke alt. Hvis halvdelen af dine kunder fortryder købet eller føler sig bondefanget, så har dit telemarketing bureau tydeligvis ikke fokus på at skabe tillid, men blot på at tjene nemme penge. Sådan foregår det ikke hos os.

Hos TM Telemarketing er vi effektive sælgere, men vi finder altid den rette balance, så du ikke bare får flere kunder, men flere tilfredse kunder.

Læs om vores forskellige ydelser indenfor telemarketing, mødebooking og inbound og outbound call center services.